All Saints

Verklaring van de bandnaam All Saints - All Saints Road - Notting Hill - LondonBritse meidengroep uit Londen die er in slaagde meer dan tien miljoen platen te slijten aan een publiek dat kennelijk wel pap lustte van de mix van pop, dance, R&B en elektronica die All Saints te bieden had.

Zoals de Beatles voor de titel van hun laatste groepsalbum naar hun studioadres - Abbey Road - grepen, zo deden de meiden dat met hun bandnaam.

De studio waar All Saints zijn eerste opnamen maakte heette Metamorphosis en was gevestigd in de Londense wijk Nothing Hill, aan All Saints Road.

Actief: 1993-2001; 2006-2007, GBR
Site: http://www.wikimusicguide.com/All_Saints

Zie ook: Beatles


Delen

2 comments:

Anoniem zei

Ooit gehoord van de Londense wijk All Saints (East Docks) waar de meiden vandaan kwamen? All Saints is dus de vrouwelijke tegenhanger van E17, vernoemd naar de postcode waar die jongens vandaan kwamen. Doe je huiswerk eens iets beter! Ik snap dat jullie samenwerken met 3voor12 (rechts), aangezien jullie net zo nauwkeurig zijn!

Pomuzi Press zei

E17, daar zijn we het over eens. Zie het artikel op deze site. Je verklaring van de naam All Saints klinkt ons als muziek in de oren! Dat sluit onze verklaring niet uit, toch? Of zitten we er echt volkomen naast?

We hebben geen band met 3voor12, behalve dat we hun nieuws feed hier publiceren.

Het huiswerk is helaas al gedaan, op dit moment zijn er nog zo'n 1.300 twijfelachtige maar vaak amusante verklaringen van bandnamen te publiceren. Dus kom gerust nog eens terug om ons de les te lezen! ;)

Dank je voor je reactie.

 
Copyright © 2014. Bandnaam verklaard - All Rights Reserved
Template based on Creating Website | Johny Template | Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger