Ed Gein's Car - Serieuze killer

Hoe band Ed Geins Car aan zijn naam kwam - Ed Gein gepaktHardcore punk band die door critici (of bewonderaars, dat kan ook) werd omschreven als 'the spirited wise asses of New York City's mid-1980s hardcore punk scene'. Terwijl ze nog studeerden in New Paltz in de staat New York begonnen ze met hun optredens; binnen enkele weken waren ze door elk café tot ongewenste bezoekers verklaard, wat EGC ertoe aanzette zijn geluk in New York City te gaan beproeven.

Zanger Scott Weiss, een voormalige fietskoerier, was met zijn kaalgeschoren kop zijn tijd ver vooruit. Helaas maaakte zijn outfit (boksbroek, T-shirt en sandalen) hem tot een geliefd doelwit van de spotlustige New Yorkers.

Edward (‘Ed') Theodore Gein (1906-1984) was een Amerikaanse moordenaar en grafschenner die actief was in en om zijn woonplaats Plainfield in Wisconsin. De autoriteiten ontdekten op een gegeven moment dat Gein lijken had opgegraven, waarvan hij de huid en botten als trofeeën om zich heen had verzameld.

De politie kwam hem op het spoor dankzij een 16-jarige buurjongen, die wist te melden dat Gein ‘verschrompelde hoofden' in huis had. Volgens Ed Gein waren dat relieken die afkomstig waren van de Filippijnen, maar onderzoek wees uit dat het om zorgvuldig van menselijke schedels verwijderde huid ging; Gein zou ze als maskers hebben gebruikt.

Wat de auto van Ed Gein betreft: die werd in 1958 publiekelijk geveild. Het voertuig, dat Ed Gein gebruikte om zijn macabere buit naar huis te brengen, bracht de toen niet onaanzienlijk somma van 760 dollar op. Gelukkige koper was de kermisexploitant Bunny Gibbons; de auto kon door bezoekers na betaling van 25 cent eens goed worden bekeken.

Actief: 1982-1987, USA
Site: http://www.myspace.com/edgeinscar

Delen
 
Copyright © 2014. Bandnaam verklaard - All Rights Reserved
Template based on Creating Website | Johny Template | Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger