Limp Bizkit - Ondiepe gedachten

De nu-metalband uit Jacksonville, Florida heeft Fred Durst als zanger; bij vrijwel alle verklaringen voor de bandnaam speelt hij een rol.

Er wordt wel beweerd dat Limp Bizkit is vernoemd naar de kreupele (‘limping') hond van Durst. Fred heeft of had inderdaad een hond die Bizkit heet(te) - het gaat om een Engelse bulldog - maar die dankt zijn naam aan de band en niet omgekeerd.

Limp Bizkit verklaard - Get a bongDat Durst op het idee werd gebracht toen hij een koekje (een Mariakaakje, zeker?) in zijn thee (haha) doopte is te belachelijk om hier te vermelden (oeps, toch gedaan).

Onsmakelijk is de verklaring dat limp biscuit een Engels of Schots mannenspelletje is waarbij een koekje of kaakje met sperma moet worden ‘beschoten' door de ejaculerende deelnemers; wie het laatst ‘schiet' verwerft zich het voorrecht om het smakelijke gerecht te verorberen.

De meest voor de hand liggende verklaring is echter dat Limp Bizkit ‘per ongeluk' is bedacht door Durst, toen hem gevraagd werd wat een goede naam zou zijn voor de band. Fred (op dat moment enigszinds stoned, naar verluidt) zou het volgende hebben gezegd: ‘I don't know. Right now my brain feels like a limp biscuit.'

Actief: 1994-heden, USA
Site: http://www.limpbizkit.com/

Delen
 
Copyright © 2014. Bandnaam verklaard - All Rights Reserved
Template based on Creating Website | Johny Template | Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger