Foo Fighters - Unreal Flying Objects

Meaning?bandnaam Foo Fighters - Roswell balloon or UFOIn feite zijn de alternatief rockende Foo Fighters een soort eenmansproject van David Grohl, die als zanger en gitarist bij Nirvana speelde, voordat deze band uiteenviel.

Grohl heeft een fascinatie voor buitenaardse zaken, wat onder meer blijkt uit het feit dat hij zijn eigen platenmaatschappij Roswell Records noemde, naar een gebeurtenis die op of omstreeks 8 juli 1947 plaatsvond. Er werden toen brokstukken geborgen van - zei de Amerikaanse overheid - een gecrashte experimentele legerballon (‘project Mogul'), ofwel - menen weer anderen - een onbekend vliegend voorwerp met aan boord van het wrak de stoffelijke resten van buitenaardse wezens.

Wat de werkelijke Foo-Fighters betreft (let op het streepje): dat zouden een soort UFO's zijn geweest die door Britse en Amerikaanse piloten werden gespot: ongeïdentificeerde vliegtuigen die zich met hoge snelheid konden verplaatsen. Men neemt aan dat het in werkelijkheid om een soort bolbliksems ging, die werden opgewekt door de wrijving van de buitenlucht met de metalen huid van de vliegtuigen.

Actief: 1995-heden, USA
Site: http://www.foofighters.com/us/home

Weet je een andere verklaring? Was je erbij toen het gebeurde? Vragen of opmerkingen? Stuur een reactie!

Delen
 
Copyright © 2014. Bandnaam verklaard - All Rights Reserved
Template based on Creating Website | Johny Template | Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger