Pet Shop Boys

Pet Shop Boys band name origins - Shark hugDe synthpoppers Neil Tennant (zang, toetsen en zo nu en dan wat gitaar) en Chris Lowe (toetsen) hebben elkaar niet ontmoet in een dierenwinkel, zoals vele bronnen ons willen doen geloven. Neil en Chris werkten namelijk in een Londense winkel die consumentenelektronica verkocht. Wel klopt het dat vrienden van het duo een baan hadden in een dierenwinkel in de wijk Ealing; dàt zou de inspiratiebron voor de naam Pet Shop Boys zijn geweest.

Maar er doen hardnekkige geruchten de ronde die behelzen dat de naam onthult dat Neil en Chris zogenoemde felchmongers zouden zijn: homofielen die er behagen in scheppen om met behulp van wat glijmiddel en het kartonnen kokertje dat je in een wc- of keukenrol kunt vinden kleine aaibare diertjes (hamsters, cavia’s en wellicht een enkele fret) de anus te laten binnendringen.

Vraag ons niet naar de fijne kneepjes, want eerlijk gezegd zouden we liever een hongerige witte haai (m/v) knuffelen dan deze zaak verder te moeten onderzoeken.

Actief: 1981-heden, GBR
Site: http://www.petshopboys.co.uk/

Weet je een andere verklaring? Was je erbij toen het gebeurde? Vragen of opmerkingen? Stuur een reactie!

Delen
 
Copyright © 2014. Bandnaam verklaard - All Rights Reserved
Template based on Creating Website | Johny Template | Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger